• 90 44 10 00

Kommer til en TV nær deg: Subscrition fatigue

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Subscription fatigue eller abonnementstretthet på godt norsk. Det er nok ord du vil bli bedre kjent med etterhvert. Jeg var en av de første som kuttet TV-kabelen, og jeg har hatt de fleste strømmeabonnementene en stund. Men nå begynner det å bli for mye.

I dag bytter jeg mellom NRK (gudskjelov «gratis»), TV2 Sumo (her betaler jeg for å se reklame 🤦‍♂️), Dplay, Viaplay, Netflix, HBO, Amazon Prime Video og YouTube (premium så klart 😩). Og snart kommer Disney+ og Apple TV+ 🙄. Da er jeg oppe i 10 🤬. Den eneste jeg har testet og kuttet ut, er Strim fra RiksTV da den tjenesten dessverre ikke fungerte som jeg håpet. Tanken er god, men med sterkt begrenset arkiv at tidligere programmer blir Strim mer som en TV-opptaker på app.

Vi nærmer oss det kjente «conflict of choice» hvor utvalget blir så stort at man ikke vet hva man skal kjøpe. Eller hva man skal se.

Hvis man tidligere var lei av å zappe blir man snart lei av å appe.

Motta vårt nyhetsbrev

Få vite hvordan du kan jobbe smart i hverdagen

Les våre nyeste innlegg

Kommentar

Fest setebeltene

Norske bedrifter er på vei inn i en «perfekt storm». Det er bare å feste setebeltene for en ventet nedtur.

Kommentar

Fremtidens arbeidsplass

Den arbeidsplassen du forlot i midten av mars er ikke den du kommer tilbake til. Fremtidens arbeidsplass ble nemlig lansert mens du var borte.

Vil du vite hva vi kan gjøre for dere?

Send oss en melding og vi tar kontakt

Live shopping er kommet for å bli