Vi bruker cookies (informasjonskapsler) og her finner du vår 

Personvernerklæring

Vi respekterer, og er opptatt av å beskytte, ditt personvern. I personvernerklæringen vår får du vite mer om hvordan vi samler inn, bruker og beskytter personopplysninger, og hvilke valgmuligheter og rettigheter du har. All vår innsamling og bruk av personopplysninger er underlagt norsk personvernlovgivning.

Metik AS er behandlingsansvarlig for innsamling og bruk av personopplysninger for nettstedet www.jobbsmart.no 

Metik AS
Rudvegen 6
2005 Rælingen
Org. nummer 996 671 240
 
Du bør lese denne personvernerklæringen for å forstå hva informasjonskapsler er, hvordan vi bruker dem, hvilke typer informasjonskapsler vi bruker, dvs. informasjonen vi samler inn ved hjelp av informasjonskapsler og hvordan denne informasjonen brukes og hvordan du kontrollerer informasjonskapslene. For mer informasjon om hvordan vi bruker, lagrer og holder dine personlige data sikre bør du derfor lese videre.
 

Du kan når som helst endre eller trekke tilbake ditt samtykke her: Innstillinger. Ditt samtykke gjelder for domenet www.jobbsmart.no

Hva er informasjonkapsler (cookies)?

En informasjonskapsel («cookie») er en liten tekstfil som lagres på enheten din når du besøker et nettsted.  Disse informasjonskapslene hjelper oss med å få nettstedet til å fungere ordentlig, gjøre nettstedet sikrere, gi bedre brukeropplevelse og forstå hvordan nettstedet presterer og å analysere hva som fungerer og hvor det må forbedres.
 
Statistikken fra informasjonskapsler er anonymisert, det vil si at den ikke er koblet til deg som person. En informasjonskapsel er ikke et program, og den kan heller ikke inneholde virus.
 

Hvordan bruker vi informasjonskapsler ?

Som de fleste av de elektroniske tjenestene, bruker nettstedet vårt informasjonskapsler fra tredjeparter og tredjeparts informasjonskapsler for en rekke formål. Våre egne informasjonskapsler er stort sett nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte, og de samler ikke inn noen av dine personlig identifiserbare data.
 
Tredjeparts-informasjonskapsler som brukes på vårt nettsted brukes hovedsakelig for å forstå hvordan nettstedet fungerer, hvordan du samhandler med nettstedet vårt, holder tjenestene våre sikre, gir annonser som er relevante for deg, og alt i alt gir deg en bedre og forbedret brukeropplevelse og hjelp til å fremskynde dine fremtidige interaksjoner med nettstedet vårt.
 

Hvilken type informasjonskapsler bruker vi?

Nødvendige
Noen informasjonskapsler er viktige for at du skal kunne oppleve full funksjonalitet på nettstedet vårt. De lar oss opprettholde brukerøkter og forhindre sikkerhetstrusler. Vi har vurdert disse som nødvendige, og de lagres derfor uten foregående samtykke. Nødvendige informasjonskapsler samler ikke inn eller lagrer noen personlig informasjon.
 
Ikke nødvendige
Vi bruker også informasjonskapsler som hjelper oss med å analysere og forstå hvordan du bruker dette nettstedet. Disse informasjonskapslene vil bare bli lagret i nettleseren din med ditt samtykke. Du har også muligheten til å velge bort disse informasjonskapslene. Men å velge bort noen av disse informasjonskapslene kan ha en innvirkning på nettopplevelsen din.
 

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi bruker følgende informasjonskapsler og deler informasjonen med partnere som er skissert i oversikten nedenfor:

CookieVarighetBeskrivelse
Nødvendig
__cfduid4 ukerInformasjonskapselen er satt av CloudFare. Informasjonskapselen brukes til å identifisere individuelle brukere bak en delt IP-adresse og anvende sikkerhetsinnstillinger på en per-bruker basis. Det samsvarer ikke med noen bruker-ID i nettapplikasjonen og lagrer ikke personlig identifiserbar informasjon.
viewed_cookie_policy11 månederDette er informasjonskapsler fra programmet GDPR Cookie Consent, og brukes til å lagre om brukeren har samtykket til bruk av informasjonskapsler eller ikke. Det lagrer ingen personopplysninger.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 månederDette er informasjonskapsler fra programmet GDPR Cookie Consent. Informasjonskapslene brukes til å lagre brukerens samtykke for informasjonskapslene i kategorien «Nødvendig».
cookielawinfo-checkbox-non-necessary11 månederDette er informasjonskapsler fra programmet GDPR Cookie Consent. Informasjonskapslene brukes til å lagre brukerens samtykke for informasjonskapslene i kategorien «Ikke nødvendig».
Ikke nødvendig
YSCDisse informasjonskapslene er satt av Youtube og brukes til å spore visningene til innebygde videoer.
IDE2 årDisse informasjonskapslene brukes av Google DoubleClick og lagrer informasjon om hvordan brukeren bruker nettstedet og andre annonser før hen besøker nettstedet. Dette brukes til å presentere brukere med annonser som er relevante for dem i henhold til brukerprofilen.
VISITOR_INFO1_LIVE5 månederDenne informasjonskapselen er satt av Youtube. Brukes til å spore informasjonen om de innebygde YouTube-videoene på et nettsted.
GPS30 minutterDenne informasjonskapselen er satt av Youtube og registrerer en unik ID for sporing av brukere basert på deres geografiske beliggenhet
_gid1 dagDenne informasjonskapselen er installert av Google Analytics. Informasjonskapselen brukes til å lagre informasjon om hvordan besøkende bruker et nettsted og hjelper til med å lage en analyserapport om hvordan det fungerer med nettstedet. Dataene som blir samlet inn inkluderer antall besøkende, kilden der de har kommet fra, og sidene som ble vist i en anonym form.
_gat1 minuttDisse informasjonskapslene brukes av Google Universal Analytics for å avbryte forespørselstakten for å begrense innsamlingen av data på nettsteder med høy trafikk.
_ga2 årDenne informasjonskapselen er installert av Google Analytics. Informasjonskapselen brukes til å beregne besøkende, økt, kampanjedata og holde oversikt over bruken av nettstedet for nettstedets analyserapport. Informasjonskapslene lagrer informasjon anonymt og tildeler et tilfeldig generert nummer for å identifisere unike besøkende.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvordan kan du kontrollere dine samtykker?

Skulle du bestemme deg for å endre samtykkene dine senere kan du gjøre det her: Innstillinger.
 
Dette vil vise samtykkevarselet igjen slik at du kan endre dine preferanser eller trekke tilbake samtykket ditt helt.
 

I tillegg til dette gir forskjellige nettlesere forskjellige metoder for å blokkere og slette informasjonskapsler som brukes av nettsteder. Du kan endre innstillingene i nettleseren din for å blokkere/slette informasjonskapslene. Hvis du vil finne ut mer om hvordan du administrerer og sletter informasjonskapsler, kan du gå til wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Vi og våre partnere oppbevarer informasjonskapsler iht. varigheten oppgitt i oversikten over. 

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Gjennom bruk av nettstedet har du rettigheter som bruker som faller under personopplysningsloven. Disse omhandler retten til informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger, som vi bruker denne personvernerklæringen til, og retten til å få innsyn, å endre og til å bli glemt.

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvordan kan du kontakte oss?

Besøkende på nettsiden som har spørsmål forbundet med vår behandling av personopplysninger kan kontakte oss på:

Metik AS
E-post: [email protected]