Kommer til en TV nær deg: Subscrition fatigue

Del innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Subscription fatigue eller abonnementstretthet på godt norsk. Det er nok ord du vil bli bedre kjent med etterhvert. Jeg var en av de første som kuttet TV-kabelen, og jeg har hatt de fleste strømmeabonnementene en stund. Men nå begynner det å bli for mye.

I dag bytter jeg mellom NRK (gudskjelov «gratis»), TV2 Sumo (her betaler jeg for å se reklame 🤦‍♂️), Dplay, Viaplay, Netflix, HBO, Amazon Prime Video og YouTube (premium så klart 😩). Og snart kommer Disney+ og Apple TV+ 🙄. Da er jeg oppe i 10 🤬. Den eneste jeg har testet og kuttet ut, er Strim fra RiksTV da den tjenesten dessverre ikke fungerte som jeg håpet. Tanken er god, men med sterkt begrenset arkiv at tidligere programmer blir Strim mer som en TV-opptaker på app.

Vi nærmer oss det kjente «conflict of choice» hvor utvalget blir så stort at man ikke vet hva man skal kjøpe. Eller hva man skal se.

Hvis man tidligere var lei av å zappe blir man snart lei av å appe.

Motta vårt nyhetsbrev

Få vite hvordan du kan jobbe smart i hverdagen

Les våre nyeste innlegg

Sjekk mobilregningen
Tips

Ikke lukk øynene for mobilregningen

De siste par årene har bruken av mobildata doblet seg, og det har kommet ti nye mobiloperatører på markedet. Det er også kommet flere nye tjenester som f.eks 5G, data rollover og abonnement med tilnærmet fri data. Men når tok dere sist en gjennomgang av bedriftens mobilavtale?

Tips

10 tips for å spare data

Har du opplevd å gå tom for mobildata? Vi er nok mange som har vært med om nettopp det. Men fortvil ikke. Det finnes nemlig noen enkle grep du kan gjøre for å spare data, og dermed penger, på abonnementet ditt.

Lyst til å jobbe smart? Vi hjelper dere gjerne

SenGi oss ditt navn og nummer og vi tar kontakt

Live shopping er kommet for å bli