fredag 18.oktober 2019

Litt om meg

Hei, og velkommen til min nettside. Jeg heter Morten Evjen, og jeg skriver litt løst og fast om hvordan man kan jobbe smart. Her vil du blant annet finne tips om smarte apper eller programmer, fange opp trender eller lese mine kommentarer til aktuelle begivenheter.

Jeg har lang og bred erfaring fra retail og telekom, både strategisk og operativt. Interessen for salg og mennesker har alltid vært der, og det er spennende å se hvordan digitalisering påvirker ulike bransjer. Jeg får energi av å jobbe med større prosjekter med tøffe utfordringer, og jeg elsker å se resultatene av godt samarbeid.

Sammen med dyktige kolleger har jeg blant annet vært ansvarlig for å bygge opp Elkjøp Academy som Elkjøps nordiske skole, etablere konsernets nordiske franchise virksomhet, forlenge en avgjørende kontrakt med Avinor for TRN og bygge opp en kjede med butikker for Tele2. Etter at Tele2 ble kjøpt av Telia kastet jeg meg ut i gründerlivet og har blant annet bygget opp en uavhengig telekområdgiver rettet mot bedriftsmarkedet og gjort et forsøk som mobiloperatør. I dag jobber jeg som salgsdirktør i mobiloperatøren Happybytes.

Jeg har jobbet med mennesker hele mitt liv, og det jeg er mest stolt av er nok årene i Elkjøp hvor vi bygget en nordisk kjede som i dag er sterkere enn noen gang. Mye av kulturen fra den tiden sitter fortsatt i kroppen, og preger meg som leder og medarbeider.