Løsningene er der – bruk de

0
32

Internett er en fantastisk oppfinnelse (og ikke en flopp som det ble spådd for 20 år siden). Internett har virkelig bidratt til å gjøre verden både større og mindre. Større i den grad at vi har tilgang på alle verdens informasjon og tjenester bare med noen tastetrykk. Mindre fordi vi bare er noen tastetrykk unna resten av verden.

Det finnes mange smarte løsninger der ute. Men bruker dere disse løsningene til å jobbe smartere i hverdagen? Utviklingen er enorm. Det er ikke mange år siden det var forbudt for ansatte i mange bedrifter å bruke Facebook i arbeidstiden. Desto verre var det hvis man kommenterte noe på Facebook som ansatt. Dette har i løpet av kort tid endret seg og Facebook er nå et viktig kommunikasjonsverktøy for store og små bedrifter. Store selskaper som Telenor, DNB og Elkjøp har allerede tatt i bruk Facebook at Work som sin plattform for intern informasjon (intranett). Hvem hadde trodd det for 3 år siden?

Løsningene er der ute – bare bruk de. Vi i Telehjelpen har selv brukt programmer som er lett tilgjengelig på internett når vi lagde vår egen hjemmeside. Totalt har vi brukt under 5 000,- på å lage www.telehjelpen.no. Og da er utvikling av logo, produksjon av 3 filmer, chat-funksjon og kontaktskjemaer inkludert. Vi har utviklet dette selv så noen arbeidstimer har medgått, men det har vært overkommelig. Og man må ikke være datanerd for å klare det. De fleste programmer er imponerende brukervennlige. Blant de 3 filmene vi har laget er denne:

Vi har brukt både betalte og gratis/prøveperiode versjoner av ulike programmer. For ordrens skyld vil vi opplyse om at vi har valgt noen avanserte løsninger (som er helt frivillig) som har en kostnad pr måned. Disse kan man velge bort uten at det går nevneverdig utover kvaliteten.

Ta gjerne kontakt hvis dere vil ha hjelp til å jobbe smartere.